Over ons

Over Ignicon

Innovatie en kwaliteit in sprinklerservice

Welkom bij Ignicon, waar onze reis sinds 2016 begon met een toewijding aan uitmuntendheid in het onderhoud en de service van sprinklersystemen. Door de jaren heen zijn we verder geëvolueerd dan de traditionele service die de meeste installateurs in onze branche bieden.

Bij Ignicon zijn we niet zomaar een naam in de branche; we zijn vernieuwers en pioniers. Onze oprichting werd gedreven door de wens om ongeëvenaarde service te bieden in een vaak over het hoofd gezien gebied. Vandaag zijn we een levend bewijs van wat het betekent om te groeien, je aan te passen en steeds opnieuw uitmuntendheid te bereiken.

Onze diensten zijn uitgebreid, maar onze kernwaarden blijven hetzelfde: toewijding, kwaliteit en klanttevredenheid. Wij onderhouden niet alleen systemen; we onderhouden vertrouwen, betrouwbaarheid en gemoedsrust. Met Ignicon kiest u niet alleen voor een dienstverlener; u kiest voor een partner die toegewijd is aan uw veiligheid en succes.

30 +

jaar werkervaring

Wilt u meer weten over hoe wij werken?

Ontdek hoe Ignicon zich onderscheidt in elk project. Wij nodigen u uit om meer te leren over onze unieke aanpak en hoe we uw specifieke uitdagingen kunnen aanpakken.

Groei en innovatie in actie

Wij meten ons succes in uw tevredenheid

Bij Ignicon staat onze voortdurende groei en klanttevredenheid centraal. Onze toewijding aan tijdige levering en technologische innovatie weerspiegelt onze passie voor uitmuntendheid in sprinklerservice.

Klanttevredenheid
100%
Projecten op tijd voltooid
99%
Jaarlijkse groei
85%
Technologische innovatie
80%

Onze verhaal in cijfers

Prestatie en betrouwbaarheid in cijfers

Bij Ignicon zijn onze jarenlange ervaring, constante beschikbaarheid, diversiteit aan projecten, en buitengewone klanttevredenheid de fundamenten van onze betrouwbare en gerespecteerde dienstverlening in de sprinklerindustrie.

30+

werkervaring

50+

projecten

24/7

servicedienst

100%

Klanttevredenheid

Klaar voor een verandering?

Wilt u sprinklerservice op maat?

Neem contact op met Ignicon voor een service die uw verwachtingen overtreft. Wij staan klaar om uw unieke behoeften te begrijpen en te voldoen.

Overal waar u ons nodig heeft

Actief in héél Nederland

Met een breed bereik binnen de regio, levert Ignicon topklasse sprinkler services waar u ze nodig heeft. Of het nu in stedelijke centra of afgelegen gebieden is, ons team is uitgerust en klaar om te reageren waar onze expertise vereist is.